Tast espumosos del món

Detalls:

Dia: 7/6/2018

Hora: 20:00 a 22:00

Lloc: Vila Viniteca. Barcelona C/Agullers, 7

Dirigida per Mireia Ribas, sommelier de Vila Viniteca.

Es un tast per fer un recorregut didàctic i aprendre, més enllà del cava i el champagne, sobre els diferent tipus de espumosos i mètodes d’elaboració que existeixen en totes les regions del món. 

Els espumosos que provarem:

Domaine Giachino Don Giachino Méthode Traditionnelle (Savoie, França)
Klein Constantia Métode Cap Classique “Blanc de Blancs” Brut 2013 (Sud África)
BründlmayerBrut (Kamptal, Àustria)
Ca’del Bosco Cuveé Prestige (Franciacorta, Itàlia)
Pizzolato Prosecco Treviso (Veneto, Itàlia)
Ca N’Estruc Bi Xarel·lo Macabeu Parellada Ancestral 2016 (Catalunya)
Domaines Landron Atmosphères Nature (França)

Preu: 49,00 euros

Organitzada per: Vilaviniteca

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *